https://www.umvacancyboard.nl/_images_upload/_tn_818d8b29bc5e122a.jpg
From study to work

Find your vacancy here!

https://www.umvacancyboard.nl/_images_upload/_tn_b3b9fa1eab1c273a.jpg
Looking for experience or a job?
Arrange your Job Alert here !
https://www.umvacancyboard.nl/_images_upload/_tn_76fbc24fb426608d.jpg
Apply!
Your career starts now

Stage bij de Koninklijke Militaire School Luchtmacht

Continuous recruitment

Job description

De stageopdracht wordt in overleg met de begeleider samengesteld. Een stageopdracht b.v. bestaat uit het ontwikkelen of actualiseren van lessen of een Battlefield Tour, maar ook het schrijven van syllabi en ander lesmateriaal. Er is daarnaast altijd ruimte voor eigen voorstellen en initiatieven. De stagiair(e) zal lessen voor militairen verzorgen over onder meer staatsinrichting, veiligheidsbeleid, Defensie organisatie, humanitaire missies, internationale organisaties, actuele conflictgebieden, terrorisme, internationale grootmachten (VS, BRIC) en andere onderwerpen die betrekking hebben op de werkzaamheden, missies en toekomst van de Koninklijke Luchtmacht.. In principe is het mogelijk tijdens de stage te werken aan een (afstudeer)scriptie. Gedurende het verblijf van de stagiair(e) heeft deze uitgebreid de mogelijkheid om de Koninklijke Luchtmacht en de defensieorganisatie te leren kennen. Door middel van excursies (militaire onderdelen en instituten) en de vele activiteiten en faciliteiten die open staan voor de stagiair(e) kan deze actief deelnemen aan het leven op een militaire basis. De stagiaire kan kosteloos gebruik maken van de legeringsfaciliteiten. In de meeste gevallen is een intern verblijf op de basis gedurende de week namelijk gewenst in verband met de afgelegen locatie van vliegbasis Woensdrecht. De afdeling waar je gaat werken beschikt over diverse trainers en coaches die de stagiair(e) kunnen begeleiden en ondersteunen.

Requirements

De stagiair(e) is bezig met een Masteropleiding of zit in de laatste fase van zijn bacheloropleiding. Gedegen kennis van militaire geschiedenis, staatsinrichting, het Nederlands veiligheidsbeleid en internationale organisaties is noodzakelijk. Tevens dient de stagiair(e) te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en is ze bereid om voor (grote) groepen te spreken. De stagiair(e) moet bekwaam zijn in het verzorgen van lessen en heeft een sterk analytisch vermogen.

Benefits

De stageplaats voorziet in een stagevergoeding van €28,- per dag, reiskostenvergoeding wekelijks reizen, gratis inwoning en toegang tot alle (sport-)faciliteiten op de vliegbasis.

Company profile

De afdeling Fundamentele Voorlichting verzorgt onderwijs voor militairen van de Koninklijke Luchtmacht op het gebied van internationale betrekkingen. Onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn onder meer staatsinrichting, veiligheidsbeleid, Defensie organisatie, humanitaire missies, internationale organisaties, actuele conflictgebieden, terrorisme, internationale grootmachten (VS, BRIC) en andere onderwerpen die betrekking hebben op de werkzaamheden, missies en toekomst van de Koninklijke Luchtmacht. Daarnaast levert de afdeling Fundamentele Voorlichting een bijdrage aan de actuele kennis van militairen door het organiseren van actualiteitencolleges.
Tevens organiseert en ontwikkelt de afdeling Battlefield Tours, onder meer naar het Nationaal Militair Museum in Soesterberg, een bezoek aan een Internationaal Hoofdkwartier en een bezoek aan Den Haag.

How to apply

Gedurende het hele jaar zijn wij op zoek naar stagiair(e)s. De voorkeur gaat uit naar een stage van minimaal 4 maanden, alhoewel hier van afgeweken kan worden in overleg met de stagegever.

Geïnteresseerden kunnen een CV en motivatiebrief opsturen naar onderstaand mailadres. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze contactpersoon:

Kapitein R. (Rob) Kuijer
Tel: 06-10905794
Email: r.kuijer.03@mindef.nl

Location

Vliegbasis Woensdrecht

Company

Koninklijke Militaire School Luchtmacht

Maastricht University uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close