https://www.umvacancyboard.nl/_images_upload/_tn_818d8b29bc5e122a.jpg
From study to work

Find your vacancy here!

https://www.umvacancyboard.nl/_images_upload/_tn_b3b9fa1eab1c273a.jpg
Looking for experience or a job?
Arrange your Job Alert here !
https://www.umvacancyboard.nl/_images_upload/_tn_76fbc24fb426608d.jpg
Apply!
Your career starts now

Psycholoog

New

Job description

Wat ga je doen?
Binnen het multidisciplinaire tinnitus team voer je psychologische intakegesprekken uit en verricht je psychodiagnostisch onderzoek bij volwassenen met gehoorproblematiek en in het bijzonder tinnitusproblematiek. Je begeleidt en behandelt individueel of in groepsverband. Je onderhoudt contacten met verwijzers en instanties waarnaar verwezen wordt. Vanuit de professionele verantwoordelijkheid signaleer je lacunes in de zorgverlening en initieer je en schep je voorwaarden voor verbeteringen en innovaties. Op basis van de onderzoeksresultaten geef je gerichte adviezen aan patiënten, hun omgeving en de andere leden van het multidisciplinair team. Op termijn verzorg je kort- en/of langdurige behandeling, zowel individueel als in groepsverband. Tevens verzorg je rapportages en bijbehorende administratieve werkzaamheden. Daarnaast ontwikkel je verder en coördineer je mede activiteiten voor auditief gehandicapten en hun omgeving. Verwacht wordt dat je ‘evidence based’ handelen stimuleert en implementeert.

Requirements

Wie zoeken wij?
Je beschikt over een diploma (basis)psychologie. Je hebt enkele jaren ervaring en bevoegdheid in (test)diagnostiek (NIP). Je bent een kritische en enthousiaste academicus afgestudeerd in de psychologie. Verder heb je een diagnostische aantekening, of bent bereid deze te halen en hebt praktische ervaring in diagnostisch onderzoek bij volwassenen. Tevens ben je bekend met Cognitieve Gedragstherapie t.b.v. kort- en langdurig begeleiden/behandelen van volwassenen met chronische gezondheidsproblemen .t.b.v. kort- en langdurig begeleiden/behandelen van volwassenen. Je kunt zelfstandig werken in een multidisciplinair team, binnen een dynamische organisatie en hebt affiniteit met mensen met een auditieve handicap. Je bent bereid om op locatie Hoensbroek en Venlo te werken.

Benefits

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • Een salaris van minimaal € 3.072,- en maximaal € 4.466, - bruto per maand (FWG 60) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen

En verder…

 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 8,33% vakantiegeld
 • een goede pensioenvoorziening bij PFZW
 • fiscale voordelen bij aanschaf van een fiets
 • collectiviteitskortingen bij diverse zorgverzekeraars
 • uitruil reiskostenregeling
 • voordelig extern sporten via BenVitaal
 • een goede werksfeer
 • werken bij een ambitieuze en betrokken organisatie

Company profile

Over Adelante
Adelante is een Limburgse zorggroep voor volwassenen en kinderen met ruim 1.100 professionals.

Wij bieden specialistische en topklinische revalidatie en audiologische zorg, speciaal onderwijs, wonen en arbeidsrevalidatie. We werken volgens een integrale cliëntbenadering, waarbij diagnostiek, behandeling en advies zich richten op somatische, psychologische en maatschappelijke aspecten.

Wil je meer weten over ons? Ga dan naar de website www.adelante-zorggroep.nl of facebook https://www.facebook.com/werkenbijAdelante/

How to apply

Wil jij een belangrijke schakel zijn in het begeleidingsproces van de cliënt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 20 november a.s. hebben ontvangen. Via onze website www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Marc van Rossem, Clustermanager Gehoor, via 045 528 29 45 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Simone Rongen, junior HR adviseur, via 045 528 20 58.

Goed om te weten!
Veiligheid voor onze cliënt staat bij ons voorop. Daarom vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen voordat je bij ons in dienst treedt. Als zorginstelling winnen wij referenties van onze zorgverleners in. Als je op deze vacature reageert, gaan wij ervan uit dat je daarmee instemt.
Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en neemt graag mensen met een (zintuiglijke) beperking op in het arbeidsproces. Bij gelijke geschiktheid worden zij met voorrang benoemd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Company

Adelante

Maastricht University uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close