https://www.umvacancyboard.nl/_images_upload/_tn_818d8b29bc5e122a.jpg
From study to work

Find your vacancy here!

https://www.umvacancyboard.nl/_images_upload/_tn_b3b9fa1eab1c273a.jpg
Looking for experience or a job?
Arrange your Job Alert here !
https://www.umvacancyboard.nl/_images_upload/_tn_76fbc24fb426608d.jpg
Apply!
Your career starts now

Inkoop Traineeship

New

Job description

Als trainee inkoop consultant bij NIC Inkoopprojecten kun je jezelf ontwikkelen binnen een innoverende omgeving. De functie van trainee is uitdagend en veelzijdig en je krijgt de ruimte om jezelf binnen een jong en dynamisch team te ontwikkelen tot inkoop consultant. Je krijgt een opleidingsplan op maat in combinatie met een persoonlijke coach.

Daarnaast doorloop je een uitgebreid trainingsprogramma met diverse interne- en externe trainingen. Door middel van het trainingsprogramma en coaching on the job leer je jezelf alle facetten van het inkoop- en consultancyproces eigen te maken.

Als trainee inkoop consultant ondersteun je collega’s en opdrachtgevers bij diverse inkooptrajecten en de uitvoering hiervan. Deze inkooptrajecten kunnen zeer uiteenlopend zijn. Enerzijds ondersteun je bijvoorbeeld bij aanbestedingstrajecten, anderzijds word je ook betrokken bij bijvoorbeeld het in kaart brengen van inkoopprocessen. Als trainee ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en weet deze praktisch in te zetten. Je werkt veelal projectmatig op locatie bij de klant.

Requirements

Ben jij iemand met passie voor het inkoopvak? Vind jij het leuk om projectmatig en met veel verschillende mensen samen te werken? Wil jij jezelf continu blijven ontwikkelen en uitdagen en voldoe jij aan de onderstaande criteria? Dan ben jij mogelijk degene die wij zoeken!

  • Je hebt een relevante opleiding op HBO-/WO niveau.
  • Je staat aan het begin van je carrière, maximaal 1 jaar werkervaring.
  • Je hebt affiniteit met de publieke sector.
  • Je bent sociaal en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent commercieel sterk: in staat kansen te zien en te pakken.
  • Bijbanen en vrijwilligerswerk zijn een sterke pré.
  • Je bent klantgericht, ondernemend, integer, resultaatgericht en een echte teamspeler.

Benefits

NIC Inkoopprojecten biedt aantrekkelijke primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en we besteden veel tijd aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast hechten we veel belang aan de vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen wat we vanaf de eerste dag geven aan onze medewerkers.

Wij bieden jou een vliegende start van jouw carrière in de inkoopconsultancy. In 1 jaar ontdek jij waar jouw talent ligt. Je wordt uitzonderlijk goed begeleid door je collega’s, je opdrachtbegeleiders, je coach en je manager. Als trainee bij NIC Inkoopprojecten sta JIJ centraal.

Company profile

Het NIC ondersteunt klanten bij compliance aan wet- en regelgeving en cashflow- en winstverbetering door inkoop en betalingen rechtmatig en doelmatig te organiseren. In 1921 werd Het NIC (Nederlands Inkoop Centrum) opgericht door de Nederlandse overheid. In 2002 is de organisatie geprivatiseerd en heeft zich ontwikkeld tot specialist en marktleider in ‘rechtvaardiging van uitgaven’ ofwel ‘spend justification'. Kerncompetenties zijn inkoop, finance, business consultancy, data- en process mining en sociaal medische advisering. Door prioriteit te geven aan continue ontwikkeling, van zowel haar medewerkers alsmede haar software, is Het NIC voorloper in ‘data en process analytics’. Hierbij wordt GRC (Governance, Risk, Compliance) aan nationale en Europese wet- en regelgeving geborgd. Het NIC is werkzaam in alle sectoren binnen de publieke en private sector.

How to apply

Voor meer informatie kun je bellen naar Anke van Seters via: 06 83 26 24 31 of een mailtje sturen naar Anke.vSeters@hetnic.nl

Company

NIC Inkoopprojecten

Maastricht University uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close