https://www.umvacancyboard.nl/_images_upload/_tn_818d8b29bc5e122a.jpg
From study to work

Find your vacancy here!

https://www.umvacancyboard.nl/_images_upload/_tn_b3b9fa1eab1c273a.jpg
Looking for experience or a job?
Arrange your Job Alert here !
https://www.umvacancyboard.nl/_images_upload/_tn_76fbc24fb426608d.jpg
Apply!
Your career starts now

GZ-psycholoog in opleiding tot Specialist Klinisch Psycholoog (GIOS-KP)

New

Job description

Psychologische diagnostiek, indicatiestelling en behandeling t.b.v. patiënten van zowel poli-kliniek, dagbehandeling als klinische afdeling psychiatrie van het azM zullen tot uw taken
behoren.
Patiëntenpopulaties waarmee de GIOS-KP diagnostische en behandelervaring op zal doen betreffen patiënten met somatische klachten in combinatie met psychische problemen.
Meer specifieke doelgroepen hierbij zijn patiënten die vanuit oncologie, eetstoornissen en seksuologie verwezen worden. Binnen het MUMC+ wordt naast individuele behandelingen ook veel met groepsbehandelingen gewerkt vanuit het ACT principe.

In U-center worden mensen intensief behandeld met klachten op het gebied van depressie, verslaving, trauma, angst, somatoforme stoornissen, eetstoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Behandeling gebeurt middels een integraal en gelijktijdige aanpak van verschillende problemen. De behandeling bevat naast de individuele behandelingen ook veel groepsbehandelingen waarbij de methodiek van MBT en SFT en het bio-psychosociaal model centraal staan.

Naast diagnostiek en behandeling bestaat de opleiding uit een deel wetenschappelijk onderzoeken een managementopdracht. Tevens wordt er een bijdrage gevraagd aan onderwijsactiviteiten voor studenten geneeskunde van de UM.

Requirements

BIG registratie als GZ-psycholoog met aantoonbare scholings- en ervaringsaccenten op het gebied van de psychosomatiek.
Aantoonbare belangstelling en ervaring m.b.t. diagnostiek en behandeling van bovengenoemde patiëntenpopulaties, evenals ervaring in een ziekenhuissetting en ervaring met het werken in multi-disciplinaire teams.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Benefits

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:

  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 5.086,- (per 1-8-2019: maximaal € 5.226,-) bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A11 van de Cao umc.

Aanstelling

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van de opleiding voor gemiddeld 27 uur per week conform artikel 2.4.4 Cao umc.

Company profile

Vanuit de toekomstvisie van MUMC + “Gezond Leven” is ingezet op verdere ontwikkeling van het Hersen en Zenuw Centrum (HZC). Hiervoor geldt dat dit Centrum excellentie in zorg, onderzoek en onderwijs kan bereiken.
De Resultaat Verantwoordelijke Eenheid (RVE) Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) & Klinische Neurowetenschappen (KNW) is in zijn geheel onderdeel van het HZC. Tot deze RVE behoren de medisch specialismen Neurologie, Psychiatrie, Neurochirurgie, Revalidatie en Klinische Neurofysiologie. Naast de hierbij behorende verpleegafdelingen, poliklinieken en functieafdeling, zijn ook de afdelingen Medische Psychologie, Dienst Geestelijke verzorging, Ergotherapie en Logopedie onderdeel van de RVE.

De afdelingen Psychiatrie en Medische Psychologie richten zich op zowel de geestelijke en geestelijk-maatschappelijke zorg voor lichamelijk zieke patiënten als ook de zorg voor psychiatrische patiënten met lichamelijke klachten.
De afdeling Medische Psychologie neemt deel aan het onderwijs van medische studenten en biedt opleidingsplekken aan psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog en stageplekken aan studenten Psychologie.

Bij de afdeling Medische Psychologie van het MUMC+ , in samenwerking met U-center, bestaat per 1 september 2019 een vacature voor een opleidingsplek tot klinisch psycholoog.

How to apply

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Werving & Selectie. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: solliciteren.wervingselectie@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Wij verzoeken je, vóór 29 maart 2019, digitaal te solliciteren via onze website www.werkenbijmumc.nl. Sollicitaties via andere kanalen kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

Location

Maastricht

Company

Maastricht UMC+

Maastricht University uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close