https://www.umvacancyboard.nl/_images_upload/_tn_3ace015f89a07426.jpg
Van studie naar werk

Vind hier jouw vacature!

https://www.umvacancyboard.nl/_images_upload/_tn_b63040ed2a167f00.jpg
Ervaring opdoen of op zoek naar werk?
Regel hier jouw Job Alert !
https://www.umvacancyboard.nl/_images_upload/_tn_6530783247cab854.jpg
Solliciteer!

Je carrière start nu

Procedure en algemene voorwaarden

De partij die een vacature wil plaatsen (de relatie) stuurt eerst een e-mail naar careerservices@maastrichtuniversity.nl en ontvangt vervolgens de logingegevens. De relatie gebruikt deze login om vacatures te plaatsen.
UM Career Services en de facultaire stagebureaus van FASoS, Law en SBE beheren het UM Vacancy board op basis van onderlinge afspraken. Als de relatie de vacature-advertentie succesvol ingevoerd heeft, dan publiceert een van de beherende partijen deze vacature binnen maximaal 5 werkdagen na ontvangst.
Mocht UM Career Services of het desbetreffende stagebureau afzien van publicatie van een vacature in het UM Vacancy board, dan zal het de aanleverende partij hiervan binnen 5 werkdagen per e-mail op de hoogte brengen (inclusief een motivering voor afwijzing).
Indien de aanleverende partij geen eerdere vervaldatum specificeert, blijven vacatures maximaal 2 maanden gepubliceerd. Hierna worden vacatures automatisch uit het UM Vacancy board verwijderd.

UM Career Services en de facultaire stagebureaus behouden zich het recht voor om:

  • Vacatures te bewerken om de leesbaarheid van de vacature te bevorderen evenals spellings- en/ of grammaticale fouten te verbeteren.
  • Vacatures niet te adverteren die naar hun naar mening ongeschikt zijn voor UM studenten, niet passen binnen het stagebeleid van de faculteit of niet passen binnen de visie van de UM in totaliteit.
  • Vacatures niet te adverteren, als de beherende partijen van mening zijn dat de verstrekte informatie onjuist is.
  • Voorwaarden te wijzigen. Elke wijziging zal echter alleen betrekking hebben op nieuw aangeleverde vacatures en is dus niet van invloed op vacatures die  eerder gepubliceerd zijn.

 

UM Career Services verzoekt u vriendelijk om:

  • Alleen vacatures aan te leveren die relevant zijn voor UM-studenten en -alumni.
  • Vacatures te voorzien van correcte en volledige informatie.
  • Een e-mail te sturen als de vacature vervuld is of niet meer beschikbaar om andere redenen. We zullen daarna de betreffende vacature uit de database verwijderen.


Voor alle communicatie over het UM Vacancy board, kunt u contact op te nemen met UM Career Services via careerservices@maastrichtuniversity.nl.

Maastricht University gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close